Wie zijn wij

Vanaf januari 2008 werken wij als zelfstandig pensioenconsultant op zakelijke markt onder de (statutaire naam) vennootschap GPC Holding B.V. De handelsnaam is Groeneweg Pensioen Consultancy.

Jan Groeneweg is de oprichter en naamgever van Groeneweg Pensioen Consultancy. Voordat hij in 2008 zijn bedrijf startte, heeft Jan een jarenlange ervaring als pensioenadviseur opgebouwd bij een tweetal pensioenuitvoerders en intermediairs. Naast de diverse Wft (Pensioen) modules, houdt Jan zijn pensioenkennis up-to-date door regelmatig Masterclasses te volgen.

foto jan 201609

Er is een duidelijke trend gaande van “posten verkopen” naar een echte adviesmarkt. Door toenemende regelgeving geeft dit een verschuiving naar werken vanuit risicomanagement. Met name in de benadering van de bedrijvenmarkt en de beloningsstructuur voor het intermediair. Ook verzekeraars krijgen een geheel andere rol door zich meer toe te leggen op het afdekken van de risico’s dan het ontwikkelen van producten. Er wordt meer oplossingsgericht gewerkt met een open kostencalculatie.

ft appel slogan

Groeneweg Pensioen Consultancy
Frisostraat 23
3295 CE 's-Gravendeel

Telefoon: 085 489 48 79
Mobiel: 06 10 93 71 87
jan@groenewegpensioen.nl

Nieuwsbrief

Naar boven